PEAK ANABOLIC PROTEIN SELECTION 3x1000g
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
- Paczkomaty InPost 24/7 0.00 zł brutto
- Dostawa własna na terenie miasta Ostrołęka 0.00 zł brutto
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier INPOST 0.00 zł brutto
Anabolic Protein Selection
Suplement diety Anabolic Protein Selection to mieszanina izolatu białek serwatkowych, koncentratu białek serwatkowych, hydrolizat białka serwatkowego i izolatu białka sojowego. Takie połączenie białka serwatkowego i białka sojowego pobudza strukturę mięśni i hormonów lepiej niż jakikolwiek pojedyncze formy białka dostępne na rynku. Zawiera lecytynę- kluczowy w stymulacji syntezy nowych białek mięśniowych aminokwas. Produkt wzbogacony w mieszaninę 10 witamin.
Skład
Smak czekoladowy
42% izolat białek sojowych, 21% izolat białek serwatkowych (filtrowany metodą cross-flow),21% ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, 3% hydroizolat białek serwatkowych, 5% L-leucyna, kakao w proszku 5%, aromat, mieszanka witamin (Kwas L-askorbinowy, nikotynamid, octan DL-alfa-tokoferylu, pantotenian wapnia-D , Monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, monoglutamina pteroilu, D-biotyna, cyjanokobalamina), kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza i acesulfam K, laktaza (Aspergillus orysae).
Smak ciastko z kremem
44% izolat białek sojowych, 22% izolat białek serwatkowych (filtrowany metodą cross-flow),22% ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, 3% hydroizolat białek serwatkowych, 5% L-leucyna, kakao w proszku 1%, aromat, mieszanka witamin (Kwas L-askorbinowy, nikotynamid, octan DL-alfa-tokoferylu, pantotenian wapnia-D , Monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, monoglutamina pteroilu, D-biotyna, cyjanokobalamina), kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza i acesulfam K, laktaza (Aspergillus orysae).
Smak truskawkowy
44% izolat białek sojowych, 22% izolat białek serwatkowych (filtrowany metodą cross-flow),22% ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, 3% hydroizolat białek serwatkowych, 5% L-leucyna, barwnik: burak czerwony w proszku, aromat, mieszanka witamin (Kwas L-askorbinowy, nikotynamid, octan DL-alfa-tokoferylu, pantotenian wapnia-D , Monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, monoglutamina pteroilu, D-biotyna, cyjanokobalamina), kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza i acesulfam K, laktaza (Aspergillus orysae).
Smak waniliowy
45% izolat białek sojowych, 22% izolat białek serwatkowych (filtrowany metodą cross-flow),22% ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, 3% hydroizolat białek serwatkowych, 5% L-leucyna, aromat, mieszanka witamin (Kwas L-askorbinowy, nikotynamid, octan DL-alfa-tokoferylu, pantotenian wapnia-D , Monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, monoglutamina pteroilu, D-biotyna, cyjanokobalamina), kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza i acesulfam K, laktaza (Aspergillus orysae).
Wartość odżywcza (wartości średnie) dla smaku: czekoladowego |
|||
|
100 g |
30 g (jedna porcja) |
RWS* |
Wartość energetyczna |
1480 kJ/ 349 kcal |
444 kJ/ 105 kcal |
5% |
Tłuszcz |
3,00 g |
0,90 g |
1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,6 g |
0,5 g |
3% |
Węglowodany |
2,5 g |
0,8 g |
0% |
w tym cukry |
0,5 g |
0,2 g |
0% |
Białko |
78 g |
23 g |
46% |
Sól |
1,4 g |
0,4 g |
7% |
Wartość odżywcza (wartości średnie) dla smaku: ciastko z kremem |
|||
|
100 g |
30 g (jedna porcja) |
RWS* |
Wartość energetyczna |
1486 kJ/ 350 kcal |
446 kJ/ 105 kcal |
5% |
Tłuszcz |
2,8 g |
0,8 g |
1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,6 g |
0,5 g |
3% |
Węglowodany |
2,3 g |
0,7 g |
0% |
w tym cukry |
0,5 g |
0,2 g |
0% |
Białko |
79 g |
24 g |
48% |
Sól |
1,3 g |
0,4 g |
7% |
Wartość odżywcza (wartości średnie) dla smaku: truskawkowego |
|||
|
100 g |
30 g (jedna porcja) |
RWS* |
Wartość energetyczna |
1485 kJ/ 350 kcal |
445 kJ/ 105 kcal |
5% |
Tłuszcz |
2,5 g |
0,80 g |
1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,3 g |
0,4 g |
2% |
Węglowodany |
1,9 g |
0,6 g |
0% |
w tym cukry |
0,5 g |
0,2 g |
0% |
Białko |
80 g |
24 g |
48% |
Sól |
1,10 g |
0,3 g |
5% |
Wartość odżywcza (wartości średnie) dla smaku: waniliowego |
|||
|
100 g |
30 g (jedna porcja) |
RWS* |
Wartość energetyczna |
1487 kJ/ 351 kcal |
446 kJ/ 105 kcal |
5% |
Tłuszcz |
2,6 g |
0,8 g |
1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,3 g |
0,4 g |
2% |
Węglowodany |
1,8 g |
0,5 g |
0% |
w tym cukry |
0,5 g |
0,2 g |
0% |
Białko |
80 g |
24 g |
48% |
Sól |
1,1 g |
0,3 g |
5% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Zawartość witamin w |
30g (porcja) |
RWS * |
witamina E |
3,0 mg |
25 % |
witamina C |
20,0 mg |
25 % |
tiamina (witamina B1) |
0,28 mg |
25 % |
ryboflawina (witamina B2) |
0,35 mg |
25 % |
niacyna (witamina B3) |
4,0 mg |
25 % |
witamina B6 |
0,35 mg |
25 % |
kwas foliowy |
50 µg |
25 % |
witamina B12 |
0,63 µg |
25 % |
biotyna (witamina H) |
13 µg |
25 % |
kwas pantotenowy (witamina B5) |
1, mg |
25 % |
L- leucyna |
1500 mg |
/ |
laktaza |
105 ALU units |
/ |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Dawkowanie
Sposób użycia: jednorazową porcję (30 gramów- dwie miarki) proszku rozpuścić w 300 ml wody.